Årets traditioner

DE FIRE ÅRSTIDER

Årstiderne er forskellige og naturen skifter udseende, og vejret forandre sig. Hver årstid har sine skikke og traditioner og byder på forskellige aktiviteter.

------ her blot en lille "gren" af Årets Gang ------

Vinter

- I december har vi julearrangement, hvor vi møder julemanden sammen med forældre og søskende. - Vores Nisser, Ivan og Karen kommer for at besøge alle børnene på skift. - Vi går Lucia på plejehjemmet, og besøger Kirken når der er julegudstjeneste for børnehaverne.

- I februar slår vi katten af tønden på plejehjemmet. Først går vi optog med vores fastelavnskostumer, musik og sang, hvorefter vi slutter i spisesalen med tøndeslagning, mens beboerne fra plejehjemmet kigger op.

Forår

- Bøgen springer ud og vi smager ihærdigt på de syrlige balde. I maj har vi bedsteforældredag, hvor bedsteforældre inviteres til en hyggestund med deres barnebarn i Skovbørnehaven. En lørdag formiddag/eftermiddag har vi arbejds/hygge lørdag, hvor vi sammen med forældre og børn bygger, reparere, snakker, spiser rydder op mm.

Sommer

- Brandslangen skal "tjekkes" og bækken skal betrædes med små og store fødder. De børn som skal i skole tager på overnatning enten i børnehaven eller i Shelters ved Jägerhytten.

Efterår

- Bladende daler ned fra træerne og vi laver bladkranse mm.